Verlangt u naar eten door een tekort aan vitaminen?

Vitaminen reactiveren het metabolisme

Het is niet waar dat het innemen van vitaminen en mineralen je meer meer laat verlangen naar voeding. 

Wat je hongerig maakt als je vitamines neemt, zijn de ernstige tekorten aan vitaminen en mineralen die in je lichaam gedurende vele jaren van slechte voeding zijn toegenomen

Als je na het nemen van vitaminen het gevoel hebt dat je hunkering naar voeding toeneemt, wil dat zeggen dat je lichaam een aanzienlijk gebrek aan vitaminen en mineralen heeft opgebouwd. 

De vitaminen en mineralen zorgen ervoor dat het metabolisme wakker wordt en de lichaamscellen, die te vergelijken zijn met oventjes, vragen om voeding om te kunnen verbranden

Als je meer verlangt naar eten, wil dat niet zeggen dat je dikker gaat worden.

Het betekent alleen dat je jouw metabolisme geactiveerd hebt

In een dergelijke situatie is het van belang om op de juiste manier te eten, dus vooral geen grote hoeveelheden geraffineerde koolhydraten

We hebben werkzame vitaminen nodig die ons lichaam nodig heeft om goed te kunnen functioneren en die de tekorten aanvullen. 

Niet alle vitaminen op de markt vullen de tekorten aan vitaminen en mineralen die ons lichaam nodig heeft voldoende aan.

Kies daarom voor goede vitaminen en mineralen en kom erachter hoe snel je metabolisme verbetert en je energie toeneemt.

 

Vond je deze post leuk? Deel hem!

Ons advies Metabolic Vitamins

“Metabolic Vitamins” bestaan uit een aantal krachtige complexen van vitaminen, mineralen, enzymen en andere hoogwaardige nutriënten

De unieke combinatie van capsules zorgt voor een effectieve ondersteuning van alle stofwisselingsprocessen die relevant zijn tijdens een dieetprogramma

De Metabolic Vitamins hebben niet alleen een bijzondere samenstelling maar zijn ook hoog gedoseerd waardoor ze bijzonder geschikt zijn voor mensen met een traag metabolisme.

Het is dan een uniek metaboslime product waarvan alle gezondheidsclaims wetenschappelijk zijn aangetoond

Gebruik: gebruik 1 zakje per dag en neem de capsules in met water of vruchtensap, als aanvulling op de voeding.

Inhoud: elke verpakking bevat 30 zakjes met precies het juiste aantal capsules voor een optimale ondersteuning van de dagelijkse stofwisseling.

€53,41

Ontdek zelf veel meer

“De Kracht Van Uw Metabolisme”

Er zijn mensen die veel eten en toch niet dik worden.

Aan de andere kant zijn er mensen die ‘altijd op een dieet zijn’ en lijken aan te komen door ‘alleen maar naar eten te kijken’.

Traditionele diëten zoals het tellen van calorieën of het vermijden van vet, werken vaak niet omdat de persoon lijdt aan een traag metabolisme.

Daarentegen, wanneer het metabolisme verbetert, zal iemand met overgewicht wel kunnen afvallen terwijl hij/zij alles kan eten en zo dus geen honger hoeft te lijden.

De resultaten bij meer dan 100.000 mensen toont aan dat een verbetering van het metabolisme de meest gunstige oplossing is. 

Oplossingen en hulp voor: traag metabolisme overgewicht obesitas diabetes trage schildklier gebrek aan energie

€ 18,75