Hoe kom je van je suikerverslaving af?

Krijg de controle over je lichaam terug

Om je metabolisme te herstellen is het nodig om volledige controle over je lichaam te krijgen. 

Dit betekent ook dat je niet door kunt gaan met een verslaving die de baas is over jou. 

Een verslaving is per definitie een toestand waarin iemand gehoor geeft aan de impulsen van zijn lichaam, omdat de persoon controle over zijn lichaam heeft verloren. 

Natuurlijk ontgiften

Een van de succesvolle methoden van het NaturalSlim-systeem is de toepassing van “natuurlijk ontgiften”.

Deze methode neemt 48 uur (twee dagen) in beslag.

Tijdens deze periode ontgift je het lichaam van geraffineerde koolhydraten.

Je haalt hierbij de geraffineerde koolhydraten volledig uit je dieet. 

Sommige mensen zijn zo verslaafd aan geraffineerde koolhydraten dat ze niet meer zonder kunnen leven, zelfs niet voor twee dagen. 

In dat geval krijgen ze hulp van natuurlijke supplementen die zijn ontwikkeld om ze te helpen van hun verslaving af te komen. 

Mensen die afkicken van hun verslaving aan koolhydraten kunnen onprettige reacties krijgen: hoofdpijn, diarree, spierpijn, spanningen, enzovoort.

Daarom is soms ondersteuning in de vorm van supplementen nodig om de verslaving te doorbreken om zo het hormoonstelsel tot rust te brengen.

Er is niks mis met een stukje taart

Er is echt niks mis met een lekker stuk taart, een koekje of een boterham.

Het is belangrijk om erachter te komen of jij de baas bent over het voedsel of dat het voedsel de baas is over jou.

Het doel is om een niet-verslaafde toestand te bereiken waar iemand vrij is om zelf keuzes te maken ten aanzien van zijn eetgedrag:

om vrijelijk en zonder enige stress te kunnen beslissen om iets zoets te eten of iets anders dat is gemaakt van geraffineerde koolhydraten, zonder de kans te lopen om overmand te raken door de verslavende eigenschappen van dergelijk soort voedsel. 

Voedsel is een van de meest verfijnde genoegens in het leven, maar je moet niet toestaan dat een bepaald soort voedsel een verslaving wordt. 

Als het om voedsel gaat, is er een verschil tussen ‘genieten van’ en ‘nodig hebben’.

Als het om voedsel gaat is het belangrijk om daar controle over te hebben en dat ga je alleen voor elkaar krijgen door de verslaving de baas te worden.

Er is een punt waarop je vrij zult zijn van de verslavende werking van geraffineerde koolhydraten en je op gezette tijden ervan kunt genieten zonder wederom in een verslaving terecht te komen.

Vond je deze post leuk? Deel hem!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte

De kracht van uw metabolisme

Er zijn mensen die veel eten en toch niet dik worden. Aan de andere kant zijn er mensen die ‘altijd op een dieet zijn’ en lijken aan te komen door ‘alleen maar naar eten te kijken’. Traditionele diëten zoals het tellen van caloriën of het vermijden van vet, werken vaak niet omdat de persoon lijdt aan een traag metabolisme.

Daarentegen, wanneer het metabolisme verbetert, zal de persoon met overgewicht wel kunnen afvallen terwijl hij alles kan eten en geen honger hoeft te lijden. De resultaten bij meer dan 60.000 mensen heeft bevestigd dat een verbetering van het metabolisme de enige werkzame oplossing is.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte