Een traag metabolisme door tekort aan vitaminen & mineralen

Fundamentele behoeften

Het menselijk lichaam is een verbazingwekkend organisme

Het is een organisme dat het uiterste doet om te overleven, ondanks de stress waaraan we het voortdurend blootstellen. 

Daarnaast heeft het ook fundamentele behoeften die van levensbelang zijn voor de diverse functies van het lichaam. 

Het lichaam verliest geleidelijk aan zijn vermogen om goed te functioneren als deze behoeften niet worden nagevolgd. 

Een traag metabolisme, dat voor een groot deel bijdraagt aan de huidige obesitas- en diabetesepidemieën, wordt mede veroorzaakt door tekorten aan vitaminen, mineralen en micronutriënten

Het metabolisme vereist ongeveer dertig verschillende soorten vitaminen en mineralen om optimaal te kunnen functioneren. 

Sommige mineralen zijn in hele kleine hoeveelheden nodig in het lichaam. 

Maar toch zal een tekort aan deze kleine hoeveelheden kunnen leiden tot grote gevolgen

Wanneer je lichaam bijvoorbeeld enkele microgrammen van het mineraal selenium nodig heeft en jij het niet aanlevert, raakt je schildklier aangetast en zal je metabolisme traag zijn. 

De schildklier is de klier die het metabolisme aanstuurt en dit is de reden dat schildklieraandoeningen de oorzaak kunnen zijn van obesitas en gebrek aan controle over diabetes.

Het gebrek aan één enkele voedingsstof (mineraal, vitamine) vertraagt je metabolisme en voorkomt afvallen, wat je verder ook doet. 

Zolang tekorten aan voedingsstoffen aanwezig zijn in een lichaam is er een vertraagd metabolisme en is er geen schijn van kans om af te slanken.

De vitaminen die je kiest als aanvulling op je dieet, met name hun sterkte en kwaliteit, maken een groot verschil in de resultaten die je zult ervaren.

Unieke & krachtige samenstelling

NaturalSlim heeft een unieke en heel krachtige samenstelling gecreëerd die rekening houdt met de zeven doeleinden:

  1. B Complex (B1, B2, B3, enz.) doseringen zouden niet minder moeten zijn dan 50mg van elke B-vitamine om het metabolisme te activeren. De gehele groep van B-complex vitaminen is van levensbelang voor het metabolisme.
  2. Om het metabolisme te helpen herstellen, moet je alle mineralen en vitaminen gebruiken die de enzymen in het lichaam activeren die het hormoonstelsel domineren. 
  3. Het zou de maximaal toegestane dosering moeten bevatten van in vet oplosbare vitaminen, zoals vitamine A en D. Deze worden gebruikt om het gezichtsvermogen te beschermen, de calciumopname te verbeteren en het immuunsysteem te versterken.
  4. Vitamine E zou in natuurlijke (niet kunstmatige) vorm gebruikt moeten worden, omdat gebleken is dat het betere prestaties levert als het gaat om het beschermen van het lichaam. 
  5. De dosering vitamine C zou aan de behoefte van het lichaam moeten voldoen. 
  6. De samenstelling moet in staat zijn om het lichaam te helpen te ontgiften en daarom heeft het de ondersteuning nodig van stoffen als MSM, een natuurlijke bron van zwavel. 
  7. Mensen met een traag metabolisme verteren niet goed. De samenstelling moet dus spijsverteringsenzymen bevatten die het lichaam helpen de vitaminen en mineralen op te nemen.

Herstel van het metabolisme

Het doel van deze samenstelling is om iemands metabolisme van alle middelen te voorzien die het nodig heeft

Hiermee kunnen goede resultaten worden behaald zonder dat het tekort aan voedingsstoffen het herstel van het metabolisme zouden kunnen saboteren. 

Vitaminen, mineralen en andere micronutriënten vormen een belangrijke factor voor het herstel van het metabolisme

Het jarenlang eten van bewerkt voedsel, gefrituurd voedsel, suiker en geraffineerde koolhydraten, gecombineerd met nauwelijks groenten en salade op het menu, veroorzaakt schade aan het lichaam en uit zich in tekorten die het metabolisme vertragen. 

Het metabolisme kan worden hersteld als de juiste acties worden ondernomen. 

Het herstellen van het vermogen van het metabolisme om energie aan te maken kan helpen om zowel diabetes als obesitas onder controle te krijgen

De samenstelling van Metabolic Vitamins is een van de meest complete samenstellingen op de markt

Dagelijks neem je één pakketje dat bestaat uit acht tabletten of capsules

Het is belangrijk om deze in te nemen na een maaltijd en niet op een nuchtere maag. 

Al snel zul je merken dat kleding beter ging passen en je energieniveau omhoog gaat

Niets is zo duidelijk als resultaten

Vond je deze post leuk? Deel hem!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte

De kracht van uw metabolisme

Er zijn mensen die veel eten en toch niet dik worden. Aan de andere kant zijn er mensen die ‘altijd op een dieet zijn’ en lijken aan te komen door ‘alleen maar naar eten te kijken’. Traditionele diëten zoals het tellen van caloriën of het vermijden van vet, werken vaak niet omdat de persoon lijdt aan een traag metabolisme.

Daarentegen, wanneer het metabolisme verbetert, zal de persoon met overgewicht wel kunnen afvallen terwijl hij alles kan eten en geen honger hoeft te lijden. De resultaten bij meer dan 60.000 mensen heeft bevestigd dat een verbetering van het metabolisme de enige werkzame oplossing is.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte