Diëten:het rijk der tegenstrijdigheden

Het was een persoonlijk probleem

Mijn pogingen om af te vallen waren een voortdurende kwelling geworden.

Toch bleef ik andere diëten en methodes proberen.

Ik heb op zijn minst 8 jaar besteed aan het lezen en onderzoeken van alles wat ik kon vinden met betrekking tot diëtenobesitasmetabolisme, de biologie van het lichaamcellenspijsvertering en duizenden gerelateerde onderwerpen.

In mijn zoektocht naar aanwijzingen voor de oplossing heb ik veel onderwerpen bestudeerd, waaronder onderwerpen die normaal gesproken niet met obesitas in verband worden gebracht.

Kennis is deel van de oplossing

Beetje bij beetje, bijna zonder dat ik er erg in had, begon ik af te vallen.

Mijn bloeddruk was normaal, net als mijn cholesterolgehalte en triglyceridenwaarden.

Ik realiseerde me dat, naast het afvallen en herwinnen van mijn gezondheid, het opdoen van kennis over zoveel onderwerpen die met obesitas te maken hebben, mij veranderd had.

Ik begon in te zien dat in het menselijke lichaam alles met elkaar verbonden was.

Ik ontdekte dat er veel andere factoren zijn die het metabolisme afzwakken en obesitas veroorzaken.

Het is niet alleen de factor voedsel, zoals een voedingsdeskundige zou denken.

Ik ontdekte de werking van het metabolisme.

Controversieel onderwerp

Obesitas en metabolisme zijn een controversieel gebied; er zijn miljoenen verschillende experts in het bezit van certificaten, diploma’s en kwalificaties, die elkaar vreemd genoeg volledig tegenspreken.

De waarheid is dat als mensen naar een boekwinkel gaan in de hoop om een boek over afvallen te vinden ze compleet verward raken vanwege de eindeloze variëteit aan diëten die tegenwoordig bestaat.

Het ontstaan van NaturalSlim

Ik besloot om een bedrijf op te richten om mensen te helpen hun obesitas aan te pakken.

Ik nam het als een nieuwe uitdaging en richtte NaturalSlim op.

Ik besloot dat NaturalSlim een kenniscentrum zou worden waar duizenden mensen kennis over het onderwerp obesitas en metabolisme kunnen opdoen.

Het was wel een risico, maar het pakte goed uit; NaturalSlim werd een succes omdat het iets opleverde dat iedereen wenst: RESULTATEN.

Vond je deze post leuk? Deel hem!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte

De kracht van uw metabolisme

Er zijn mensen die veel eten en toch niet dik worden. Aan de andere kant zijn er mensen die ‘altijd op een dieet zijn’ en lijken aan te komen door ‘alleen maar naar eten te kijken’. Traditionele diëten zoals het tellen van caloriën of het vermijden van vet, werken vaak niet omdat de persoon lijdt aan een traag metabolisme.

Daarentegen, wanneer het metabolisme verbetert, zal de persoon met overgewicht wel kunnen afvallen terwijl hij alles kan eten en geen honger hoeft te lijden. De resultaten bij meer dan 60.000 mensen heeft bevestigd dat een verbetering van het metabolisme de enige werkzame oplossing is.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte