Frank Suarez

Diabetes zonder Problemen

Diabetes onder controle houden met de kracht van uw metabolisme

Ontdek zelf veel meer

Wist u dat…

u niet in staat bent om je glucosewaarden te beheersen zolang je lichaam geïnfecteerd is met de candidaschimmel.

85% van de diabetici te zwaarlijvig of obees is. Wanneer diabetici afslanken, kan de diabetes onder controle worden gehouden en kan de afhankelijkheid van voorgeschreven medicatie worden verminderd, inclusief de behoefte aan insuline.

U de complicaties, zoals verlies van gezichtsvermogen, nierschade, diabetische neuropathie en andere aandoeningen kunt voorkomen.

Mannen impotentie kunnen voorkomen en in veel gevallen zonder medicatie seksuele disfunctie overwinnen.

Het hebben van een goed begrip over de werking van u metabolisme van je lichaam veel krachtiger en effectiever is dan zomaar een dieet volgen.

slaapkwaliteit de mate van de controle over je glucosewaaarden in het bloed bepaalt.

Frank Suarez heeft een fantastisch boek geschreven. Het is eenvoudig om te lezen en te begrijpen en het beste van alles is dat het werkt! Ik ben een man die in iets meer dan een maand tijd van maat 40 naar maat 36 ben gegaan en ik pas nog steeds de gegevens toe en ik zie betere en meerdere resultaten. Dank je wel Frank.
Amanda Lee
AMSTERDAM
Dit boek leert je op een eenvoudige manier hoe het lichaam werkt!! De tips en aanbevelingen zijn eenvoudig en makkelijk te volgen! Dit is het eerste en het enige boek dat ik zal lezen als het gaat om diëten.
Adam Cheise
GERMANY
Na vele diëten te hebben geprobeerd en een gewicht die maar op en neer bleef gaan, kreeg ik de controle terug over wat ik eet. Het idee om bewuster te zijn welke impact junkfood op je metabolisme en gezondheid heeft sprak me enorm aan en dat je daarmee een levensstijl adopteert zonder dat je hoeft te lijden!
Maria
SPANJE

Onze metabolisme consultants

Mocht je nog vragen hebben of advies willen, stuur ons dan een e-mail via info@naturalslim.eu of bel 020-2296300