9 Stappen om diabetes onder controle te krijgen

Het stappenplan

Het is mogelijk om in 9 stappen jouw diabetes onder controle te krijgen.

Hierbij is het essentieel dat je nauwkeurig te werk gaat en geen enkele stap overslaat.

Met dit stappenplan herstel je meteen ook jouw metabolisme

Er bestaan verschillende sleutelfactoren die moeten worden toegepast om ervoor te zorgen dat je plan van aanplak degewenste resultaten oplevert.

De volgorde gaat als volgt:
  1. Lees nauwkeurig het boek “Diabetes Zonder Problemen“. Zorg ervoor dat je alles begrijpt wat je leest want alleen dan ben je in staat de kennis volledig en nauwkeurig toe te passen en kan je je doel bereiken. 
  2. Drink dagelijks voldoende water. Water drinken en het hydrateren van je lichaam verbetert je controle over diabetes. 
  3. Vraag toestemming aan je arts voordat je jouw dieet of enige andere verandering aanbrengt in je levensstijl. 
  4. Begin vervolgens met het Steunend Voedsel Dieet(SV Dieet) voor drie opeenvolgende dagen. Dit dieet ontgift het lichaam van elk mogelijke verslaving aan geraffineerde koolhydraten en type D (Dikmakend) voedsel. In deze stap wordt het ook sterk aangeraden om MagicMag in te nemen. Dit is een magnesiumpoeder en magnesium is essentieel voor de controle over diabetes en zal je helpen met de eventuele stress die bij het ontgiften vrijkomt onder controle te houden. Alle diabetici hebben en tekort aan magnesium
  5. Meet tijdens het SV Dieet elke twee uur na een maaltijd je glucosewaarden op. Schrijf deze op samen met wat je hebt gegeten. Dit is een belangrijke stap aangezien het jou en je arts laat zien hoeveel je glucose is afgenomen en of de dosering van medicijnen of insuline-injecties moet worden aangepast. 
  6. Na drie dagen het SV Dieet te volgen, is het tijd voor het 3×1 Dieet te volgen. Deze is ook aangepast aan jouw overheersende zenuwstelsel (passief of actief). Je komt erachter welk type bij jou overheerst als je het boek leest. Het is belangrijk om te weten wat jouw overheersende type zenuwstelsel is, zodat het juiste dieet gevolgd kan worden. 
  7. Ga door met het dagelijks meten van je glucosewaarden. Deze helpen je arts om de correcte dosering van insuline en medicatie aan te passen naar de huidige staat van jouw lichaamsconditie. 
  8. Stel vast welke soorten voedsel je lichaam niet kan verdragen. Door glucosemetingen te doen tijdens het 3×1 Dieet, zal je merken dat bepaald voedsel je glucosewaarden sterker verhoogt dan ander voedsel. Dit is een aanwijzing voor stress die het lichaam ervaart als het een intolerantie heeft. Zo kom je erachter welk soort voedsel jouw lichaam wel en niet kan verdragen.
  9. Zodra je energieniveau is verbeterd, werk dan uit hoe je kunt beginnen met lichaamsbeweging(nadat je toestemming van je arts hiervoor hebt gekregen).

Als deze stappen nauwkeurig worden gevolgd in de juiste volgorde, zal je merken dat je fysiek veel meer energie hebt.

Tegelijkertijd zal je afslanken en je diabetes onder controle krijgen.

Dit kan haast niet misgaan.

De enige mogelijke barrière die je kunt oplopen, is wanneer je de stappen niet in volgorde doet of wanneer je een stap overslaat

Zolang je de voorgeschreven volgorde volgt, zal je een opmerkelijke verbetering van je energieniveau en gezondheid ervaren. 

Vond je deze post leuk? Deel hem!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte

De kracht van uw metabolisme

Er zijn mensen die veel eten en toch niet dik worden. Aan de andere kant zijn er mensen die ‘altijd op een dieet zijn’ en lijken aan te komen door ‘alleen maar naar eten te kijken’. Traditionele diëten zoals het tellen van caloriën of het vermijden van vet, werken vaak niet omdat de persoon lijdt aan een traag metabolisme.

Daarentegen, wanneer het metabolisme verbetert, zal de persoon met overgewicht wel kunnen afvallen terwijl hij alles kan eten en geen honger hoeft te lijden. De resultaten bij meer dan 60.000 mensen heeft bevestigd dat een verbetering van het metabolisme de enige werkzame oplossing is.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte